Beşiz bebeklere ziyaretçi akını

Beşiz bebeklere ziyaretçi akını -Ankarada 3 ay önce prematüre olarak dünyaya gelen ve memleketleri Akdağmadenine dönen beşizleri, Belediye Başkanı Suphi Daştan ziyaret ederek 5 çeyrek altın taktı


YOZGAT (A.A) - Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 90 gün önce prematüre olarak dünyaya gelen, İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin beşizleri, Yozgatın Akdağmadeni ilçesindeki evlerine getirildi.
     Beşizleri ziyaret eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, beşizlere birer altın ve bin lira yardımda bulunarak aileye her konuda yardımcı olmak için hazır olduklarını söyledi.
     Daştan, Akdağmadeni ilçesindeki evlerine gelen aileye çocukların bakımı konusunda büyük görevler düştüğünü söyledi.
     Beşiz babası İbrahim Bulut ise bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, bebeklerin akciğerlerinin yeterince gelişmemesi nedeniyle yenidoğan yoğun bakım servisinde solunum desteği için kuvöze konulduğunu, solunumları yeterli hale gelince kuvözden çıkarılan bebeklerin, 90 gün sonra taburcu edildiğini hatırlattı.
     Beşizlerin dün son kontrollerini yaptırdıktan sonra ilçeye döndüklerini kaydeden İbrahim Bulut, Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese çok teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Yunus Taştan / Ömer Sarı / İsmail İçer
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Beşiz bebeklere ziyaretçi akını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER