BESOB Başkanı Aşanel:

BESOB Başkanı Aşanel: -Balıkesir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği çatısı altında 55 bin 347 üye ve 86 oda bulunmaktadır. Sayısal olarak en büyük, en yaygın, en güçlü ve en etkili, tek meslek kuruluşudur


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Aşanel, Balıkesir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği çatısı altında 55 bin 347 üye ve 86 oda bulunmaktadır. Sayısal olarak en büyük, en yaygın, en güçlü ve en etkili, tek meslek kuruluşudur. başkanlığında Başkanlar Kurulunu gerçekleştirdi dedi.
     BESOBdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Didimde yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısında konuşan Aşanel, esnaf ve sanatkarların istihdamın gizli kahramanları olduğunu söyledi.
     Esnaf ve sanatkarların toplumun her kesiminin temelini oluşturduğunu belirten Aşanel, Kısıtlı sermayesini, el emeğine, göz nuruna ve alın terine katık eden esnaf ve sanatkarlar, aynı zamanda üretici, tüketici, iş veren ve emekçidir. Dolayısıyla esnaf ve sanatkarlar, toplumun çimentosu ve mozaiğidir. Esnaf ve sanatkarın, dengeli bir biçimde yaygın olduğu yerlerde, barış, huzur ve gelir dağılımında adalet vardır dedi.
     Aşanel, Balıkesir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği çatısı altında 55 bin 347 üye ve 86 oda bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Sayısal olarak en büyük, en yaygın, en güçlü ve en etkili, tek meslek kuruluşudur. Esnaf ve sanatkarlar, son yıllarda küreselleşmenin olumsuz etkilerini yoğun şekilde yaşamakta ve giderek artan bir geçim sıkıntısına düşmüştür. Esnaf ve sanatkarları rahatlatacak radikal tedbirlere, acilen ihtiyaç vardır. Esnaf ve sanatkarın durumunun iyi olması, işçi, memur, emekli ve çiftçinin gelirinin iyi olmasına bağlıdır. Halen esnaf ve sanatkarın en temel sorunu piyasalardaki talep azlığının yarattığı, kısıtlanan iş hacmi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sosyal ve ekonomik sorunlardır.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber BESOB Başkanı Aşanel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER