BEÜ engellilere tekerlekli sandalye dağıtacak

BEÜ engellilere tekerlekli sandalye dağıtacak


BİTLİS (A.A) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Mükremin Apaydın, Türkiyede yürütülen plastik kapak kampanyasına üniversite olarak katkı sunduklarını belirtti.
     Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada, Bitlisteki engelli ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla, kapak toplama kampanyasının geçen yıl aralık ayında başlatıldığını anımsattı.
     Kampanyanın, İl Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bitlis Polis Meslek Yüksekokulunun işbirliğiyle yürütüldüğünü kaydeden Apaydın, kampanya sonunda elde edilen kapaklar karşılığında gönderilecek tekerlekli sandalyelerin kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını ifade etti.
     Apaydın, tekerlekli sandalye almak için başvuruda bulunmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin başvuru formu, fotoğraflı sağlık raporu, ikametgah ilmuhaberi, nüfus kayıt örneği, Sosyal Güvenlik Kurumundan maddi durumunu gösteren belgeyle 26 Ekime kadar üniversitenin sağlık yüksekokuluna müracaat edebileceğini kaydetti.
     Daha fazla kişiye destek vermeyi ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını bildiren Apaydın, kapak biriktiren vatandaşların, ellerindeki kapakları 28 Eylüle kadar üniversiteye ulaştırması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber BEÜ engellilere tekerlekli sandalye dağıtacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER