BEÜ Rektörü Doğru, başarılı akademisyenleri ödüllendirdi

BEÜ Rektörü Doğru, başarılı akademisyenleri ödüllendirdi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, yaptıkları çalışmalarla başarı sağlayan akademisyenleri ödüllendirdi.
     BEÜden yapılan yazılı açıklamada, Rektör Doğrunun, Yrd. Doç. Dr. Aziz Aksoya ve üniversitede ilk lisansüstü ve doktora programının açılmasını sağlayan Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sevim Erdeme teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verdiği belirtildi.
     Bundan sonra da alanlarında başarı sağlayacak bütün akademisyenlerin destekleneceğinin belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Rektör Doğru, 5. Uluslararası Beslenme ve Kanser Kongresinde, Obezite Rolleri Olan İştah Açan ve İştah Kesen Hormonların Obezite İle İlişkisi çalışmasıyla ilk üçe girerek başarı kazanan Yrd. Doç. Dr. Aziz Aksoya ve üniversitede ilk lisansüstü ve doktora programının açılmasını sağlayan Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sevim Erdeme teşekkür plaketi ile çeşitli hediyeler verdi. Üniversitemiz öğretim üyelerimizin başarısından büyük gurur ve mutluluk duyduk.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER