Beypazarıda okulların yıl sonu etkinlikleri

Beypazarıda okulların yıl sonu etkinlikleri


ANKARA (A.A) - Beypazarında 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının son günlerinde, ilçedeki okullar, çeşitli yıl sonu etkinlikleri düzenledi.
     Yıl sonu etkinlikleri kapsamında İlçe genelinde okulların gezi ve etkinlikleri sürerken, ilçe merkezindeki 11 ilköğretim okulunun öğrencileri, Bu benim eserim adı altında çeşitli çalışmalarını Doğan Gürbüztürk parkında sergiliyor.
     Açılış töreninde Rüstempaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibi, çeşitli yörelere ait oyunları sergiledi.
     Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Dinarlı, konuşmasında öğrencilerin eserlerinin gerçekten görülmeye değer olduğunu söyleyerek, umarım bu öğrenciler üniversitede okuduğu zamanlarda bu projelerini hayata geçirerek, ülkeye, insanlığa faydalı olabileceklerdir dedi.
     İlköğretim okulu öğrencilerinin böylesi eserleri ortaya koymalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Dinarlı, Bu sergide, Türkiye genelinde yapılan derecelendirmelerde, Bu Benim Eserim Projesi yarışmalarında, 7 bin katılım arasından ilk 80e, Ankara genelinde ise ilk 3 giren, Kaplasak mı Kaplamasak mı- isimli proje de yer alıyor. Hepsine teşekkür ederim dedi.
    
     Yayıncı : Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Beypazarıda okulların yıl sonu etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER