Beyşehir Kaymakamlığından kimsesizlere yardım

Beyşehir Kaymakamlığından kimsesizlere yardım


KONYA (A.A) - Beyşehir Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelindeki kimsesiz ve yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzattı.
     Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Müftü Mahallesi Muhtarı Ali Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, mütevelli heyetinin kararı doğrultusunda vakıf görevlileri nezaretinde kent merkezine getirilen kimsesiz vatandaşlara Beyşehir Kaymakamlığının gereken yardımı yaptığını söyledi.
     Kimsesiz, bakıma ve yardıma muhtaç olan bu vatandaşların ramazan bayramına daha temiz ve ihtiyaçları giderilmiş olarak girmeleri için çalışmalar yürütüklerini ifade eden Uçar, şunları kaydetti:
     Tepeden tırnağa giydirdiğimiz vatandaşlarımız için parasal yardımlar da yapılacak. İlçe merkezinde bir araya getirdiğimiz bu kişiler genelde eşi, dostu, akrabası olmayan kimsesiz insanlar. Bu kişilerin evlerine gidip onları tek tek tespit ediyoruz. Kaymakamlığımızın bu yıl 6. kez uygulama kararı aldığı bu programları genelde Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde gerçekleştiriyoruz.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehir Kaymakamlığından kimsesizlere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER