Beytüşşebaptaki hain saldırı

Beytüşşebaptaki hain saldırı -Denizli Belediye Başkanı Zolan: Kundaktaki bebeği bile öldüren eli kanlı terör örgütü ve yandaşları, asla amacına ulaşamayacak


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, terör örgütü ve yandaşlarının asla amacına ulaşamayacağını bildirdi.
     Zolan, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde dün gece kalabalık PKKlı grubunun askeri birliklere uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırısında şehit olan 10 askere Allahtan rahmet, yaralı 7 kişiye de acil şifalar diledi.
     Şehitlerin kanının asla yerde kalmayacağını, intikamının misliyle alınacağını belirten Zolan, şunları kaydetti:
     Bugün maalesef eli kanlı terör örgütü hain bir saldırı sonucu 10 askerimizi şehit etti, 7 kişi de yaralandı. Bu vatanın sahipleri olarak bizler, şehitlerimizin intikamını misliyle alacağız. Vatan topraklarımızın tek zerresini bile feda etmeyeceğiz. Kundaktaki bebeği öldüren, eli kanlı terör örgütü ve yandaşları asla amacına ulaşamayacak. Hain teröristlerin yaptıkları da yanına kalmayacak. 1071den bugüne bu topraklar için çok şehit verdik. Şunu herkes bilsin ki bu topraklar teröre teslim edilmez, teslim de olunmaz. Teröristler, maşalar ve yandaşları, Türk milletinin tarihine, bu ülkenin tarihine bir baksın ona göre davransın. Tabii ki şehitlerimiz en değerli varlığı olan canlarını bu ülke için verdiler. Tüm dünya bilsin ki bizler de, bu topraklarda yaşayanlar da gerektiğinde canlarımızı seve seve vermeye hazırız.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki hain saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER