Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu: -Türkiyemizin ve Müslüman Türk milletinin yüce değerleri ile kimse oynayamaz


EDİRNE (A.A) - Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Türkiyemizin ve Müslüman Türk milletinin yüce değerleri ile kimse oynayamaz dedi.
     Cankaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, terörün Türkiyenin bir numaralı gündem maddesi ve sorunu haline geldiğini belirtti.
     Terör suçu işleyenlerin idamla cezalandırılması gerektiğini ifade eden Cankaloğlu, şunları kaydetti:
     Türk milletine ve vatanına ihanet edenlere gereken cezaların verilmesi için çalışmalara süratle başlanmalıdır. Milletin değil, teröristlerin vekilliğini yapanların dokunulmazlığı kaldırılarak yargı önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır. Irakın kuzeyinde yuvalanan ve Suriyenin de kuzeyinde yuvalanmaya çalışan teröristlere asla izin verilmemelidir. Türkiyemizin ve Müslüman Türk milletinin yüce değerleri ile kimse oynayamaz. Beytüşşebaptaki terör saldırısında kaybettiğimiz biri Edirneli 10 Mehmetçiğimize yüce Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.
    
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER