Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -GSO Başkanı Konukoğlu: -Artan terör olayları ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacaktır


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, artan terör olaylarının ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozamayacağını belirtti.
     Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulunan Konukoğlu, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda 10 güvenlik görevlisinin şehit olmasını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.
     Konukoğlu, şunları kaydetti:
     Şu çok iyi bilinmelidir ki, artan terör olayları ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacaktır. Tam aksine terör bu ülkede yaşayan herkesi daha sıkı birbirine bağlamaktadır. İnsanlıktan nasibini almayarak teröre bulaşanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Gaziantepli hemşehrilerime baş sağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz / Adem Yılmaz
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER