Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: -PKK ve arkasındaki güçler emellerine asla ulaşamayacak


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Şırnaktaki terör saldırısına ilişkin, terör örgütü PKK ve arkasındaki güçlerin emellerine ulaşamayacaklarını bildirdi.
     Sayın, yaptığı yazılı açıklamada, Beytüşşebap ilçesindeki saldırıda Bolu Komando Tugayından 10 askerin şehit olduğu saldırıyı kınayarak, şehit askerlerin yakınlarına baş sağlığı diledi.
     PKK ve arkasındaki güçlerin, ülkenin bölünmez bütünlüğünü hedef alan saldırılarını şiddetle ve nefretle kınadığını belirten Sayın, şunları bildirdi:
     Bölgesinde ve dünyada sözü geçen bir Türkiye olmasından korkan, AK Parti iktidarını zayıflatmak maksatlı olarak bu saldırıları gerçekleştiren eli kanlı bu teröristler ve arkasındaki güçler, asla ülkemizin birlik ve dirliğini bozamayacak, kaosa sürükleyemeyecek ve emellerine ulaşamayacaklardır.
     Sağduyulu bin yıllık Kürt kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızın PKK terör örgütünün tuzağına düşmeyeceğini, teröre karşı gerekli direnci ve dirayeti göstereceğine olan inancım tamdır. Türkiye, devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. PKK terör örgütüne, gerek millet olarak gerekse de devlet olarak gerekli karşılığı verecek güce sahip olduğumuzu belirterek, başta şehitlerimizin ailelerine, Bolu Komando Tugayına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. PKK ve arkasındaki güçler emellerine asla ulaşamayacak.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER