Bigada İş hayatında ayakta kalmanın ötesine

Bigada İş hayatında ayakta kalmanın ötesine geçmek konulu konferans


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Ticaret Borsası (BTB) tarafından, iş hayatında ayakta kalmanın ötesine geçmek konulu konferans düzenlendi.
     Konferansa konuşmacı olarak katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi(BİİBF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umut Eroğlu, iyi bir girişimci olmak için sorumlulukların iyi bilinmesi ve birlikte olunan insanlara bunların hissettirilmesinin sağlanması gerektiğini söyledi.
     Yeni dünyada, yeni iş hayatında etkileşimin ön plana çıkan değerlerin en başında geldiğini belirten Eroğlu, Amaçlarınızı, hedeflerinizi ve stratejilerinizi birlikte belirleyip paylaşmalısınız. Kronik problemleri çözmeden gelecekte başarılı olmanın mümkünü yok. Sorunlarınızı da sizden başka çözebilecek kimse yok dedi.
     Müşterileri memnun etmenin dışında kamu kurumlarını, sivil toplum kuruluşlarını da memnun etmenin ve sosyal sorumlulukları yerine getirmenin önemli olduğunu ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:
     Bunları yerine getirmediğinizde şikayetler artacaktır. Çalışanlarınıza değer vermeli, onlara yetki ve sorumluluk vererek karşılığını almalısınız. Dışarıdan kurumunuza nasıl bakıldığı ve insanların ne düşündükleri iş gelişiminizde önemlidir. Kurumsal iletişiminizi geliştirerek, teknolojiyi takip edin. Sürekli kendinizi geliştirmenin ötesine geçin.
     Konferansa BTB Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Meclis Başkanı Fahrettin Deniz, yönetim kurulu üyeleri, çalışanları ve borsa çalışanları katıldı.
    
     Muhabir : Çanakkale / Burak Akay
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bigada İş hayatında ayakta kalmanın ötesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER