Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Polisler fıstık çamı dikti


ÇANAKKALE (A.A) - Biga İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, Bozlar mevkisindeki 3 bin metre karelik alana 80 adet fıstık çamı dikti.
     Biga Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Dr. Muhammet Akkaya, düzenlenen törende, Ağaçlandırma Seferberliği Eylem Planı kapsamında polis ormanları kurulması amacıyla Orman Genel Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandığını söyledi.
     Dikilen fidanların kurumlar arası dayanışmayı ve iş birliğini geliştireceğini belirten Akkaya, fidan temini, toprak işleme, fidan dikimi, tesis ve bakım faaliyetleriyle ilgili eğitim verilmesi konusunda gerekli desteğin sağlandığını kaydetti.
     Törene, Biga Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Emniyet Müdürü Beyhan Gündoğan, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mehmet Akkan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Halil Yağan ve polisler katıldı.
    
    
     -İş adamları İÇDAŞı gezdi
    
     Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) üyeleri, Karabiga beldesinde kurulu İÇDAŞ tesislerini gezdi.
     ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Tokgöz, İhsan Sami Balçık, Gazi Tuğrul Ertuğrul, Ertuğrul Temizel, Aşkın Değirmenci, Cuma Karadağ, Metin Mendilci, Semih Başaran, Semih Toprak ve Selçuk Tüleki, tesise gelişlerinde İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin karşıladı.
     Yıldız, İÇDAŞın, sadece yarattığı istihdam ve katma değerle değil aynı zamanda Çanakkalenin sosyal yaşamından, sportif etkinliklerine, eğitiminden, kültürel çalışmalarına kadar her alanda çok önemli katkılar sunduğunu söyledi.
     İş adamları, basın ve halkla ilişkiler müdürü Suat Karataş ile balık çiftliği, denizden tatlı su elde etme tesisi, kireç tesisi, termik santral ve liman bölgelerinde incelemelerde bulunduktan sonra tesisten ayrıldı.
     (STA-AKY-SAM-ZAK)
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER