Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Geleneksel Biga Panayırı kuruldu


ÇANAKKALE (A.A) - Bigada geleneksel Biga Panayırı kuruldu.
     20 bin metrekare ve bin peronluk kapalı pazar yeri içine ve çevresinde kurulan panayır ziyarete açıldı.
     Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, yaptığı açıklamada, panayır süresince zabıta ekiplerinin gece gündüz denetimlerini sürdüreceklerini söyledi. Panayırın hayırlı olmasını ve esnafa bol kazanç getirmesini dileyen Özkan, 3 gün sürecek olan panayırdan belediyenin 150 bin lira gelir elde edeceğini kaydetti.
     Başkan Özkana panayır gezisinde AK Parti İlçe Başkanı Bülent Erdoğan ve Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı eşlik etti.
    
     -11. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası sona erdi-
    
     Biga Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası sona erdi.
     100. Yıl Parkı Basketbol Sahasındaki turnuva, minikler, küçük kızlar, küçükler, gençler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Maçlar sonunda Biga Harlem, İzelin takımı, Miami Belediye, Yerleşke Kitap Kırtasiye ve Doğtaş Basketbol takımları kategorilerinde birinciliği elde etti.
     Belediye Başkanı Mehmet Özkan, basketbolun sportif etkinliklerin en güzeli olduğunu ve bu sporun yaygınlaşması için 26 Mayıstan bu yana turnuva düzenlediklerini ifade etti.
     Turnuvaya 36 takımın katıldığını belirten Özkan, organizasyona gönüllü katkı veren Koç-Allianz Sigorta Acentesi sahibi İrfan Zeren ve hakemlere teşekkür etti.
     Törene, Bigaspor temsilcisi Murat Ulutaş ile sporcular katıldı.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Haber: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER