BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri

BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Arslan: Yerel basınımızı destekleyen, kurumsallaşmalarını sağlayacak bir işlev görüyoruz


ORDU (A.A) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, Yerel basınımızı destekleyen, kurumsallaşmalarını sağlayacak bir işlev görüyoruz dedi.
     Arslan, beraberindeki Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar ve başkan yardımcısı Sefa Özdemir ile BİK Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlıyı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Orduda yayımlanan gazetelerin daha iyisini yapmak için gayret gösterdiklerini gördüğünü ifade eden Arslan, şöyle konuştu:
     Ama daha da ileriye gitmesi gerektiğini de söylersem yanlış olmaz. Bu bir eksiklik değil ama gidilmesi gereken bir yol. Diğer illerde olduğu gibi BİK şubesinin burada kurulmasından sonraki süreç zannediyorum ki gazetelerin daha ileriye gitmeleri için bir zemin hazırlayacaktır. Zaten BİK olarak yerel basınımızı destekleyen, kurumsallaşmalarını sağlayacak bir işlev görüyoruz. Bu anlamda Ordu basınının ilin tarihi, kültürel, siyasi ve sosyal yapısı nedeniyle daha ileriye gidebilecek güce sahip olduğunu söyleyebiliriz.
     Arslan ayrıca tüm Anadoluda olduğu gibi Orduda da enerjik bir basın gördüğünü sözlerine ekledi.
     BİK Ordu Şube Başkanı Oranlı ise ziyaretten dolayı Arslana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER