BİK Şube Müdürü Kılıça tebrik ziyaretleri

BİK Şube Müdürü Kılıça tebrik ziyaretleri


ŞANLIURFA (A.A) - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İl Temsilcisi Mehmet Mahmutoğlu, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Şükrü Kılıça tebrik ziyaretinde bulundu.
     Mehmet Mahmutoğlu, BİK Şube Müdürü Kılıçı, ziyaret ederek kendisiyle bir süre görüş alışverişinde bulundu.
     Kurumun kısa süre önce kentte faaliyete başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahmutoğlu, BİKin kentte sektörde ciddi bir boşluğu doldurabileceğine inandığını belirtti.
     Mahmutoğlu, çalıştırdığı basın mensuplarına iyi koşullar sunabilecek bir yerel basının herkesin arzusu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Yerel basınımız oldukça sıkıntılı günler yaşamakta. İmkanların kısıntılı olduğu bir durumda halkı bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımızın, varlıklarını sürdüre bilmesi adına BİK çok önemlidir. Bu bağlamda kalitenin bu kurumla yükselmesi daha hızlı ve doğru olacaktır. Kısa zaman içinde Şanlıurfadaki yerel gazetelerimizi ve çalışanlarımızı güzel günler beklemektedir.
     Şube Müdürü Şükrü Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgedeki yerel basının gelecekte daha güçlü olabilmesi için çalışacaklarını ve kalite standartlarını yükseltmeye çalışacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber BİK Şube Müdürü Kılıça tebrik ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER