Bilecikte Esnafla Buluşma toplantıları

Bilecikte Esnafla Buluşma toplantıları -Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Esnafla Buluşma toplantıları kapsamında büfe esnafıyla bir araya geldi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Esnafla Buluşma toplantıları kapsamında büfe esnafıyla bir araya geldi.
     Toplantıda, esnafa önem verdiklerini ifade eden Yağcı, yerel yönetimler olarak esnafın görüş ve isteklerini dinlemek için buluştuklarını kaydetti.
     Yağcı, gerçekleştirdikleri buluşmalar sayesinde, Bilecik esnafının sorunlarına çözüm bulmayı, belediyenin projeleriyle ilgili bilgi vermeyi amaçladıklarını söyledi.
     Kent esnafının, tatlı rekabetlerinin yanı sıra her daim birlik ve berberlik içinde olmaları gerektiğini dile getiren Yağcı, Kentimiz şehircilik anlamında çok ciddi potansiyele ve imkanlara sahip. Fakat gerek etrafımızdaki büyük şehirlerin etkisi, gerekse fırsatların iyi değerlendirilememesi sebebiyle gelişimi geç ilerleyen bir kent. Günümüzde ise ulaşım akışlarının karayolu ve hızlı tren ile birlikte geliştiği, şehircilik alt yapısının büyük bir ilerleme kaydettiği ve üniversitenin kente kattığı enerji ile önemli bir yükseliş trendi yakalandığını görmekteyiz dedi.
     Gelinen noktada Bilecikin her alanda hızlı gelişmesi için esnafa büyük görevler düştüğünü dile getiren Yağcı, belediye ve esnafın birlikteliğiyle şehrin kısa zamanda istenilen gelişmişliği yakalayacağını belirtti.
     Yağcı, belediye çalışmaları ve gerçekleştirilecek projeler hakkında esnafa bilgi vererek, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte Esnafla Buluşma toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER