Bilecikte girişimcilik semineri

Bilecikte girişimcilik semineri -Seminere, kentte mesleki eğitimde görevli öğretmenler katıldı


BİLECİK (A.A) - Bilecikte mesleki eğitimde görevli öğretmenlere girişimcilik konulu seminer verildi.
     Bozüyük Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojisi Öğretmeni Celali Yılmaz, okulda düzenlenen seminere katılan öğretmenlere katılım belgelerinin verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende, mesleki ve teknik eğitimde kalitenin artırılması, yenilikçi ve toplumsal farkındalık oluşturulması, öğrencilere girişimcilik ruhu kazandırılması, proje faaliyetleri gerçekleştirilmesini amaçladıklarını söyledi.
     Seminerde teknoloji, eleştirel düşünme, takım çalışması ve girişimcilik becerileri kazandırılması konularının ele alındığını dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimizin geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlanması, öğretmenlerimizin yeterliliklerini en üst düzeye çıkararak eğitim ve öğretimin niteliğinin yükseltilmesi, eğitim ortam ve süreçlerinin iyileştirilerek başarının artırılması hedeflenmiştir. Bulunduğumuz yüzyıla damgasına vuran değişim, eğitim ve yeni uygulamaların en kısa sürede hayata geçirilmesini zorunlu kılmaktadır. 2023 yılında daha gelişmiş ve lider ülke vizyonunu yakalamak istiyorsak gelişmiş ülkelerin ilerisinde eğitim vermemiz gerekmektedir.
     Daha sonra, Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaca tarafından seminere katılan öğretmenlere katılım belgeleri verildi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecikte girişimcilik semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER