Bilecikte Ramazan

Bilecikte Ramazan -Belediye Başkanı Yağcı, Mahalle Konaklarında Kuran-ı Kerim okuyan kadınları ziyaret ederek, hediye verdi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mahalle Konaklarında Kuran-ı Kerim okuyan kadınları ziyaret ederek, hediye verdi.
     Yağcı, Bilecikin toprak yapısıyla zengin olduğu kadar manevi yönden de değerli kişileri bağrında taşıyan bir şehir olduğunu belirterek, Bilecik topraklarının hizmetçisi olarak 8 yıldır insanlara faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi.
     Bilecikin önceki yıllarda fiziki yönden hizmetlere ihtiyacı olduğu için sosyal alanlardaki çalışmalara bakamadıklarını dile getiren Yağcı, şunları söyledi:
     Bilecikte artık sosyal alandaki hizmetlerimizi de gerçekleştiriyoruz. Mahalle Konaklarında Kuran-ı Kerim dersi alma ve onu okuma çalışmalarının yanı sıra kadınlar için çeşitli alanlarda meslek sahibi yapan çalışmalara da imza atıyoruz. Bizim yaptığımız hizmetlere anlan katanlar sizlersiniz. Çünkü siz talep ederseniz, biz de kendimize güvenerek hizmet ederiz. Kuran-ı Kerimi okumak, dinlemek ibadetlerin en güzeli. Özellikle Ramazan ayında daha da değerli olmaktadır. İsmetpaşa, Beşiktaş ve TOKİdeki mahalle konaklarımızda yaklaşık 150 kardeşimiz bu güzel ibadeti yerine getiriyor. Böyle hayırlı ve güzel işlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
     İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar ise mahalle olarak güzel çalışmalar meydana getirmeye gayret ettiklerini belirterek, Belediye Başkanı Yağcıya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Yağcı, kadınlara hediyelerini verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER