Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Mahalle Polisliği Projesi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Mahalle Polisliği projesi kapsamında toplantı yapıldı.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesinde 4. sınıf Emniyet Müdürü Yalçın Kocalay, mahalle muhtarı Muhlis Alan ve ilgili polis memurları ile vatandaşların katıldığı toplantıda, meydana gelen asayiş, kaçakçılık, kontör dolandırıcılığı ve aile içi şiddet suçları ile daha önce mahalle heyetine iletilen konular hakkında bilgiler verildiği kaydedildi.
     Muhtar ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve herhangi bir sıkıntılarının bulunmadıklarını bildirdi.
    
     -Bilecik POMEMden kan bağışı kampanyası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Kan Merkezi işbirliğinde Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) personeli ve öğrencileri tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında 155 ünite kan bağışında bulunulduğu bildirildi.
     POMEMden yapılan yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk kapsamında kan bağışındaki öneme dikkat çekmek amacıyla, her eğitim döneminde iki kez kan bağışı kampanyası düzenlendiği ve 2006 yılından bu güne kadar 1239 ünite kan bağışında bulunulduğu kaydedildi.
     Kan bağışında bulunmanın hayat kurtarmada önemli olduğu belirtilen açıklamada, kan bağışı kampanyası sonunda Bilecik Kızılay Şubesi Başkanı Selami Çınar tarafından Güvenli Kan Temini projesi kapsamında kan bağışında bulunan Bilecik POMEM personeli ve öğrencileri adına POMEM Müdürü Hasan Uğurala teşekkür belgesi verdiği belirtildi.
     (MA-DA)
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER