Bilecik Belediyespor basketbol takımı transfer çalışmaları

Bilecik Belediyespor basketbol takımı transfer çalışmaları


BİLECİK (A.A) - Bölgesel Lig takımlarından Bilecik Belediyespor basketbol takımının transfer çalışmaları kapsamında Pount Guard Mesut Kökelle ile anlaşmaya vardığı bildirildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, transfer çalışmalarının büyük bir hızla başladığı kaydedilerek, şu bilgilere yer verildi:
     Bilecik Belediyespor basketbol takımı, 2012-2013 erkekler basketbol bölgesel ligine iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. İlk olarak dış transferde geçen sezonu Adanasporda geçiren Point Guard Mesut Kökelle anlaşmaya varıldı. Dış transfere istenilen oyuncularla teker teker görüşmeler yapılmakta ve bazı oyuncularla da görüşmeler sürmektedir. Anlaşmaya varılan Mesut Kökelle, basketbol kariyerine 10 yaşında Makospor altyapısı ile başlamış daha sonraki yıllarda Yeşimspor ile yoluna devam etmiştir. Kökelle profesyonel kariyerinde ise Final Gençlikspor, Artvinspor, Bursaspor, Bilecik Belediyespor ve Adanaspor formalarını giymiştir.
     Açıklamada, lige iddialı bir kadroyla başlandığı ve Bilecik Belediyespor takımını en iyi yerlere getirmenin hedeflendiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik Belediyespor basketbol takımı transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER