Bilecik eski MHP İl Başkanı Tekin,

Bilecik eski MHP İl Başkanı Tekin, tahliye edildi


BİLECİK (A.A) - Bozüyükte 6 yıl önce içerisinde el bombası ve av tüfeği bulunan kutulardaki koli bandında parmak izi bulunduğu iddiasıyla, 2 yıl 11 ay hapis cezası alan eski MHP İl Başkanı Mesut Tekin, tahliye edildi.
     Bozüyük Açık Cezaevinden tahliye edilen Tekini, eşi Pınar Tekin ve çocukları, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen ve İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu ile partililer karşıladı.
     Tekin, cezaevi çıkışında, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, Ben cezaevine girerken söylediğim noktadayım. İşlemediğim bir suçun cezasını çektim. Hiçbir kişiye, kuruma, zümreye kızgınlığım ya da kinim yok. Herkese hakkım helal olsun. Cenab-ı Allah cezaevindeki bütün kader mahkumlarına da yardım etsin, tez vakitte kurtarsın inşallah dedi.
     MHP Bilecik İl Başkanı Köymen de Tekinin denetimli serbestlikten faydalanarak tahliye olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Suçsuzluğuna inandığımız komploya kurban giderek mahkum olan İl Başkanımızı 9 Nisan tarihi itibariyle cezaevine misafir olarak göndermiştik. 3 ay Bilecik M Tipi Cezaevinde kaldıktan sonra Bozüyük Açık Cezaevine geldi. Bugün itibariyle de denetimli serbestlikten faydalanarak tahliye olacak. Ailesine ve bizlere kavuşacak. Bugün itibariyle çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki günlerde af yasasından faydalanır siyaset hayatına devam eder.
     Tekin, daha sonra ailesi ve partililer tarafından konvoy eşliğinde Yeşilkent Mahallesindeki evine geldi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arsan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bilecik eski MHP İl Başkanı Tekin, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER