Bilek güreşinde dünya şampiyonu oldu

Bilek güreşinde dünya şampiyonu oldu -Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanan Gökhan Seven, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçakı ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - Brezilyada düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanan Gökhan Seven, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçakı ziyaret etti.
     Türkiyede ve yurt dışında düzenlenen şampiyonalarda derece alan bedensel engelli sporcu Seven, Rektör Koçak ile bir süre sohbet etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Koçak, bilim ve sanat faaliyetlerinde olduğu gibi spor dallarında da Erzurumun sesinin daha çok duyulmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.
     Başarılı sporcu Seven de Polonyada düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında sağ ve sol kolda üçüncü olduğunu anımsatarak, o zaman dünya şampiyonluğu için kendisine hedef koyduğunu söyledi. Antrenörü Ömer Kolişler gözetiminde yoğun antrenman yaptıklarını anlatan Seven, şunları kaydetti:
     Sıkı bir çalışma yaptık. Brezilyada bu yıl 34üncüsü düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazandım. 2012 yılının Dünya Bilek Şampiyonasında ilk altın madalyayı ben kazandım. Bu güzel bir duygu. Ülkeme iyi bir dereceyle dönmek için yarışmalarda üstün bir performans ve büyük bir çaba sarf ettim ve sonucu olarak da şampiyon oldum.
     Şampiyonanın ardından Erzuruma geldiğini ifade eden Seven, Aradan yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen rektörümüz dışında kimse arayıp, beni tebrik etmedi. Bu konuda kırgınım dedi.
     Rektör Koçak, Seveni altınla ödüllendirdi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Bilek güreşinde dünya şampiyonu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER