Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı

Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı -Erzurumda tedavi altına alınan yaralı askerlerden Ekrem Aktaşın hafta sonu taburcu edileceği bildirildi -AÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr Arslan: Ekrem


ERZURUM (A.A) - Bingöl-Muş karayolunda seyir halinde olan askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve Erzurumda tedavi altına alınan askerlerden Ekrem Aktaşın, hafta sonu taburcu edileceği bildirildi.
     Atatürk Üniversitesi (AÜ) Yakutiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Şahin Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bingölde meydana gelen terör saldırısının ardından hastanelerine 2 yaralı askerin getirildiğini söyledi.
     Askerlerin hastaneye getirildiklerinde genel durumlarının ağır olduğunu belirten Arslan, Hastanemize gelen askerlerden biri olan Ekrem Aktaş, saldırıda akciğerlerinden yaralanmış, ayrıca sırtında, sol kalçasında ve yüz kemiklerinde kırıklar oluşmuştu dedi.
     Aktaşın vücudunun çeşitli yerlerinde şarapnel parçalarının da bulunduğunu ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
     Ekreme tedavi kapsamında tüp takıldı. Sırtındaki ve sol kalçasındaki şarapnel yaralanmalarının giderilmesi için tedavi uygulandı. 3 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Daha sonra normal servise alındı. Ekremin genel durumu şu anda iyi. Bu hafta sonuna kadar tedavisine devam edilecek, daha sonra da evine gönderilecek.
     Hastanelerinde tedavi gören yaralı asker Erol Canın tedavisinin Mareşal Asker Hastanesinde devam ettiğini belirten Arslan, Erolun da sol elinde ve sol kalça bölgesinde yaralanmalar vardı. 2-3 gün tedavisi yapıldıktan sonra Mareşal Asker Hastanesine gönderildi. Tedavisine orada devam ediliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER