Bingöl Üniversitesinde Nevruz kutlaması

Bingöl Üniversitesinde Nevruz kutlaması


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Üniversitesinde Nevruz kutlaması yapıldı.
     Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Üniversiteli Ak Gençler, Bingöl Üniversitesi Öğrencileri Derneği ile Gelişim ve Kalkınma Kulübü tarafından üniversite yerleşkesinde düzenlenen Nevruz kutlamasına, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kazım Yoldaş, öğretim görevlileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
     Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Abdurrezak Turgut, yaptığı açıklamada, Bingöl Üniversitesi öğrencileri olarak Nevruzu hep birlikte dil, din, ırk, gözetmeksizin aynı halaya durarak, aynı ateşten atlayarak kutlamak için bir araya geldiklerini söyledi.
     Türkiyenin çözüm sürecinde olduğu şu günlerde üniversite öğrencileri olarak ne yapabiliriz dediklerini ve sonuç olarak üniversitede bulunan toplulukları birleştirerek, bu günün herkesin olduğunu bu etkinlikle göstermeye çalıştıklarını belirten Turgut, Siyasi görüşü, ideolojisi, düşüncesi ne olursa olsun aynı halayda bulunup, birlikte herkese bu süreçte örnek olabileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut- Abdullah Çelik/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Bingöl Üniversitesinde Nevruz kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER