Bingöl Vali Yardımcısı Aydına teşekkür plaketi

Bingöl Vali Yardımcısı Aydına teşekkür plaketi


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Halk Oyunları Araştırma Derneği, Belen Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydına teşekkür plaketi verdi.
     Bingöl Halk Oyunları Araştırma Derneği (BİNHAD) Başkanı Ahmet Caf, Hatayın Belen ilçesi Kaymakamlığına atanan Bingöl Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydını makamında ziyaret ederek, Bingöle yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Aydın, Bingöle ilk atandığında Kısa süre sonra giderim düşüncesiyle geldiğini anımsatarak, geride kalan 4 yıl içinde Bingöl ve Bingöllülere alıştığını söyledi.
     Bingölden ayrılmanın kendisi için zor olduğunu ifade eden Aydın, şunları söyledi:
     Bingöle gelirken zorlanacağımı düşünmüştüm ama çok alıştım, çok iyi dostlar edindim. Geriye dönüp baktığımda 4 koca sene geçtiğini görüyorum. Bingölün her zaman bende ayrı bir yeri olacaktır. Tüm mesai arkadaşlarıma, SODES kapsamında birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz sivil toplum örgütü temsilcilerine ve değerli Bingöl halkına gösterdikleri ilgiden ve samimiyetten ötürü teşekkür ediyorum. BİNHAD Yönetim Kurulu başkan ve üyelerine de teşekkür ediyorum. Güzel çalışmalar yaptılar, projelerinin hakkını vererek topluma faydalı oldular. Başarılarının devamını diliyorum.
     BİNHAD Başkanı Ahmet Caf ise, Aydınnın gerek KÖYDES, gerekse SODES programı kapsamında Bingöle önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Her fırsatta Bingöl için elini taşın altına bıraktığına şahit olduk. SODES projeleri kapsamında dernek olarak birlikte çalışma fırsatımız oldu. Bu alanda da çok faydalı olduğu gibi bizlere de önemli tecrübeler kattı. Birkaç gün sonra aramızdan ayrılacak olması bizleri üzmüştür ancak kamu görevlilerinin kaderi böyledir. Bingöle verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz diye konuştu
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingöl Vali Yardımcısı Aydına teşekkür plaketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER