Bitlis ADSMde ayda 8 bin hasta

Bitlis ADSMde ayda 8 bin hasta tedavi ediliyor -Başhekim Mutlu: -Merkezde büyük atılım yaşandı. Bir zamanlar hastanede 2 hekim görev yaparken, şu anda 24 hekimle hizmet veriyoruz


BİTLİS (A.A) - Bitlis Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Hüsamettin Mutlu, Merkezde büyük atılım yaşandı. Bir zamanlar hastanede 2 hekim görev yaparken, şu anda 24 hekimle hizmet veriyoruz dedi.
     Mutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda sadece diş çekiminin yapıldığı merkezde, şu anda uzmanlık isteyen tedaviler dışında hiçbir hastanın büyük merkezlere sevk edilmediğini belirtti.
     Merkezdeki röntgen ve laboratuvarın son sistemle donatıldığını bildiren Mutlu, Özel muayenelerde ne tür işlemler yapılıyorsa hastanemizde de aynı tedaviler uygulanıyor. Hastane yönetimi olarak her sabah hekimlerimizin ve hastalarımızın durumunu inceliyoruz. Eğer bir eksiklik varsa anında gideriyoruz dedi.
     Mutlu, merkezdeki 24 hekimle ayda ortalama 8 bin hastanın muayene edildiğini vurgulayarak, Ağız sağlığı için dişleri çekmek istemiyoruz. Dişlerin çekilmemesi için hekimlerimize tavsiyelerde bulunuyoruz. Çünkü diş çekildikten sonra yerini doldurmak mümkün değil. Bu nedenle elimizden geldiğince dişi kurtarmaya çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bitlis ADSMde ayda 8 bin hasta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER