Bitlis Belediyesinin yol yapım çalışmaları

Bitlis Belediyesinin yol yapım çalışmaları


BİTLİS (A.A) - Belediye 8 Ağustos mahallesindeki Güzeldere sokakta yaklaşık 60 yıldır yaşanan yol sorununu çözmek için çalışmalara başladı.
     Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat, yaptığı açıklamada, Güzeldere sokaktaki 15 evde yaşayan vatandaşların yol sıkıntısını çözeceklerini söyledi.
     Sokaktaki sıkıntıyı gidermek için menfez ve yol yapım çalışmasına başladıklarını ifade eden Haspolat, şöyle konuştu:
     Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, yol sorununu çözmek için 7 metre genişliğinde menfez yapım çalışmasına başladı. Bu çalışmamız örnek olacak. Çünkü buradaki tahta köprüden öğrencilerimiz ve sokak sakinleri geçince sıkıntı yaşıyordu. Yapacağımız çalışmayla bu yolu sadece yayalar değil, araçlar da kullanacak. Yine 8 Ağustos mahallesindeki Hacı Yusuflar mevkisinde de menfez yapım çalışmamız var. Bu belediyemizin son zamanlarda özverili çalışmasının göstergesi. İlimizde daha başarılı ve güzel şeyler yapılacak.
     Sokak sakinlerinden Nesih Araboğa ise, yaklaşık 60 yıldır Güzeldere sokakta yaşadığını ve bu sürede yol sorunun devam ettiğini belirtti.
     Araboğa, 60 yıldır yol sorunumuz vardı. Belediye başkanımız bu isteğimizi yerine getirdi. Tahtadan yaptığımız köprü üzerinden geçerken sıkıntı yaşıyorduk. Yolun yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Belediyesinin yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER