Bitlis Belediyesi faaliyetleri

Bitlis Belediyesi faaliyetleri


BİTLİS (A.A) - Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, kentte sosyal belediyecilik adına birçok ilke imza attıklarını söyledi.
     Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte 4 yıldır sünnet şöleni programları tertip ettiklerini, bu yıl AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdinin katılımıyla da 19 çiftin resmi nikahını kıydıklarını hatırlattı.
     Bu çalışmaların Bitliste ilk defa yapıldığını ifade eden Alaydın, Her yıl ramazan ayında düzenlediğimiz etkinlikler var. Bu yıl da yine etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bu sosyal faaliyetler çok önemli. Önümüzdeki günlerde yapacağımız farklı festivallerle de Bitlis Belediyesi sosyal belediyecilik alanında damgasını vuracak dedi.
     Belediye olarak kentteki mağdur ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Sosyal Market projesine önem verdiklerini belirten Alaydın, muhtarların, imamların ve mahalle sakinlerinin onayladığı ailelere, marketten gıda ve giyim yardımı yapıldığını kaydetti.
     Sosyal Market projesiyle şimdiye kadar 400 aileye yardım yaptıklarını açıklayan Alaydın, bu sayının ramazan ayında 600ü bulacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Bitlis Belediyesi faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER