Bitlis Devlet Hastanesinde yapılan başarılı ameliyatlar

Bitlis Devlet Hastanesinde yapılan başarılı ameliyatlar -AK Parti Bitlis Milletvekili Demirözün yeğeni, Bitliste beyin tümörü ameliyatı oldu


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demirözün yeğeni, Bitlis Devlet Hastanesinde beyin tümörü ameliyatı oldu.
     Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsmail Gülşen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milletvekili Demirözün yeğeni olan Zahide Kütevrinin, hastanelerinde ameliyat olduğunu ve ameliyatının başarılı geçtiğini söyledi.
     44 yaşındaki hastada beyin tümörünün olduğunun tespit edildiğini kaydeden Gülşen, şöyle konuştu:
     Zahide Kütevri adlı hastamız baş ağrısı şikayeti ile 2,5 ay önce hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerden sonra ameliyat olması gerektiği kendisine iletildi. Bu ameliyatın Bitliste yapılabileceğini kendisine ilettik. Hastamız bunu Ankarada daha önce göründüğü bir profesöre sormak istediğini söyledi. Ankaradaki profesör de bu ameliyatın yapılması gerektiğini belirtmesi üzerine, hasta ameliyat olmak istediğini söyledi. Hastamızın imkanları daha büyük hastanede ameliyat olmaya elverişli olmasına rağmen, o bizi seçti. Geçtiğimiz hafta 3 saatlik bir operasyonla tümörü temizledik. Hastamızın sağlık durumu gayet iyi.
     Hastanede beyin tümörü ameliyatı yapmaya başladıkları günden bu yana yaptıkları başarılı ameliyatların halk arasında yayıldığını kaydeden Gülşen, ameliyat olan hastaların, çevrelerindekilere bunu anlattığını ve böylece hastanelerine olan talebin arttığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Devlet Hastanesinde yapılan başarılı ameliyatlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER