Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Kafadar,

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Kafadar, Hastanede ekip ruhuyla çalışıyoruz. Bu ekip ruhuyla birçok başarıya imza attık.


BİTLİS (A.A) - Devlet Hastanesi Başhekimi Tolga Kafadar, Hastanede ekip ruhuyla çalışıyoruz. Bu ekip ruhuyla birçok başarıya imza attık dedi.
     Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Kafadar, beyin, mide ve guatr kanseri ameliyatları gibi, birçok zor ameliyatı artık Bitliste yapabildiklerini söyledi.
     Hastanede 60 uzman hekimle çalıştıklarını kaydeden Kafadar, şöyle konuştu:
     Acil bölümünde 2 uzman hekimimiz gece gündüz demeden nöbetleşe çalışıyor. Artık vatandaşlar hastaneye hafta sonu veya akşam, hangi saatte gelirse gelsin, acilde uzman hekime görünüyor. Bunlar gerçekten güzel şeyler. Mesela bir kaza oluyor. Hemen hemen bütün uzman hekimlerimiz acile inip yardıma çalışıyor. Hatta bazen cildiye uzmanı bile gece saatlerinde meydana gelen bir vakada, evinden çıkıp hastaneye geliyor. Bu arkadaşları çağırmıyoruz. Kendileri çıkıp geliyor. Yani hastanemizde çok güzel bir ekip ruhu var. Bu bizi çok sevindiriyor.
     Hastanedeki ekip ve çalışma ruhunun olumlu sonucunun en çok vatandaşa yansıdığını kaydeden Kafadar, aynı ruhun hastanede birçok başarının yakalanmasını sağladığını söyledi.
     Başhekim Kafadar, Birçok başarılı ameliyata imza attık. Bugün Ercişten ve Muştan hastanemize gelip ameliyat olan hastalar var. Hatta bir vatandaş İstanbuldan Bitlise ameliyat olmaya geldi. İstanbuldan bir vatandaş gelip canını bize emanet ediyorsa, bu basit bir şey değil. Bu tür başarılar bizi çok mutlu ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Kafadar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER