Bitlis Gençlik Merkezinin bina sorunu

Bitlis Gençlik Merkezinin bina sorunu


BİTLİS (A.A) - Gençlik Merkezi Müdürü Rahmi Yıldız, merkezi taşıdıkları binanın kullanıma elverişli olmadığını söyledi.
     Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresinin bulunduğu binanın yapılacak olan ticaret merkezi için boşaltıldığını ve bu nedenle İl Özel İdaresinin bazı birimlerinin gençlik merkezine taşındığını kaydetti.
     Gençlik merkezini bulundukları mevcut binanın alt katındaki düğün salonu olarak kullanılan yere taşıdıklarını bildiren Yıldız, şöyle konuştu:
     Binanın alt katı kullanıma elverişli değil. Burada sıkıntılarımız var. Binanın kalorifer ve elektrik tesisatları uygun değil. Üst katların atık suları bazı duvarlardan içeriye sızıyor. Tuvalet hatları kullanıma uygun değil. Bu ortama hiçbir genç gelemez. Çünkü önümüz kış ve kalorifer petekleri çalışmıyor. Bunları not ettik ve özel idareye bildirdik. Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi burada yaşanan sıkıntıların giderilmesi içinde gerekli talimatı verdi. Bizde eksiliklerimizi yazdık. Burası yer ve konum olarak gençlere uygun değil.
     Yeni gençlik merkezi yapılıncaya kadar bütün faaliyetlerini bu binada yürüteceklerini belirten Yıldız, önümüzdeki yıl yeni binalarına taşınacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Gençlik Merkezinin bina sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER