Bitlis Orman İşletme Müdürlüğüne personel alınacak

Bitlis Orman İşletme Müdürlüğüne personel alınacak


BİTLİS (A.A) - Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Alaattin Aslan, Orman İşletme Müdürlüğüne 2 şoför ve 1 işçi alınacağını söyledi.
     Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Bitlis Orman İşletme Müdürlüğüne 1 itfaiye aracı şoförü, 1 kamyonet şoförü ve 1 işçi alımı yapılacağını bildirdi.
     Mülakat aşamasında askerlik görevini muhabereci olarak yapanlara ve daha önce santral operatörlüğü mesleğinde çalışanlara öncelik tanınacağını kaydeden Aslan, şunları ifade etti:
     Başvuranların ilköğretim mezunu olması gerekiyor. Ancak itfaiye şoförlüğü için başvuranların C sınıfı, kamyonet şoförlüğüne müracaat edenlerinde B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Bu şartları taşıyan adaylar, 09 Temmuzda yayımlanmış olan işgücü talebine, 18 Temmuz mesai bitimine kadar başvurabilir. İşe başvuracaklar, il müdürlüğümüze veya ilçelerde bulunan hizmet noktalarına müracaat edebilir.
     Aslan, başvurunun tamamlanmasının ardından, 30 Temmuzda saat 14.00da Bitlis Orman İşletme Müdürlüğünde noter huzurunda kura çekimi yapılacağını belirtti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Orman İşletme Müdürlüğüne personel alınacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER