Bodrumda göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon

Bodrumda göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon -Operasyonda 4 İran, 2 Filistin ve 1 Afganistan uyruklu 7 kaçak ile bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen 1 kişi yakaladı


MUĞLA (A.A) - Turgutreis beldesinde yasa dışı yollardan Yunanistanın İstanköy (Kos) Adasına geçmeye çalıştıkları iddia edilen yabancı uyruklu 7 kişi ile bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen 1 kişi yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, göçmen kaçakçılığına yönelik bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik ekipleri, Turgutreis beldesi Akyarlar mevkisinde inceleme yaptı. Fener Burnu açıklarında yaklaşık 6,5 metrelik bir sürat botta yasal olmayan yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan bir grup olduğunu tespit eden güvenlik güçleri, bota operasyon düzenledi.
     Operasyonda, sürat botunda bulunan 4 İran, 2 Filistin ve bir Afganistan uyruklu 7 kişiyi ile bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen İ.İ. yakaladı.
     Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığına getirilen kaçakların ifade işlemlerinin ardından sınır dışı edilecekleri, gözaltına alınan İ.İnin sorgulamasının ise sürdüğü öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER