Bodrumda baz istasyonu tepkisi

Bodrumda baz istasyonu tepkisi -Bodrumun Konacık beldesi Merkez Mahallede yaşayan vatandaşlar, mahallelerine kurulan baz istasyonuna tepki gösterdi


MUĞLA (A.A) - Bodrumun Konacık beldesi Merkez Mahalledeki bir evin çatısında bulunan baz istasyonu, mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.
     Bir GSM şirketi tarafından önce bir binanın çatısındaki güneş enerji sistemine monte edilen baz istasyonu, mahallede yaşayan vatandaşların tepkisi üzerine, aynı binadaki bir evin balkonuna taşındı. Bunun üzerine mahalle sakinleri, imza toplayarak konuyu Konacık Belediye Başkanlığına iletti. Belediye yetkililerinin evde inceleme yaptıkları sırada mahalle sakinleri baz istasyonunun kaldırılmasını istedi.
     Mahalle sakinlerinden Sevinç Boyacı, ev sahibinin burada yaşamadığını ve şirketle anlaşarak cihazı buraya taktırdığını, kendilerinin de buna karşı çıktığını ifade etti.
     Mahalle sakinlerinden Özlem Can, baz istasyonunun sağlığa zararlı olduğunu iddia ederek, Okula yakın olması endişe verici, bizim kendi evlerimiz, çocuklarımız var ve bundan dolayı çok rahatsızız. Bir an önce indirilmesini istiyoruz dedi.
     Baz istasyonu, mahalle sakinlerinin tepkisi üzerine yetkililerce bulunduğu yerden kaldırıldı.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Bodrumda baz istasyonu tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER