Bodrumda engelli hakları için etkinlikler düzenlenecek

Bodrumda engelli hakları için etkinlikler düzenlenecek


MUĞLA (A.A) - Bodrumda Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Bodrum Halikarnas Şubesi ve Özel Bodrum Hastanesi tarafından engellilerin hakları ile ilgili 3 farklı organizasyon düzenlenecek.
     Etkinliklerin ilk ayağı 11 Şubat Pazartesi günü sabah saatlerinde Cumhuriyet Kadınları Derneği Bürosunda gerçekleşecek.
     Özel Bodrum Hastanesi Psikologu Miray Demir, ailelere yönelik Aile içi ilişkiler ve iletişim becerileri konusunda aileleri bilgilendirecek. Seminere Engelliler Konfederasyonu Başkanı Av. Turhan İçli de katılacak. Konferansta ayrıca Engellik nedir, engelli hakları nelerdir gibi konulara yanıt aranacak.
     Bir başka etkinlik 20 Şubat Çarşamba günü Bodrum Belediye Meclis Salonunda düzenlenecek. 25 Şubat Pazartesi günü de Bodrum Belediye Meclis Salonunda saat 10.00da düzenlenecek etkinlikte Psikolog Miray Demir Şiddetle Karşılaşan Kadınlar konulu seminer verecek.
     Etkinlikler hakkında bilgi veren Cumhuriyet Kadınları Derneği Bodrum Halikarnas Şube Başkanı Dr. Bedriye Gürkan, şunları söyledi:
     Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Özel Bodrum Hastanesi iş birliğinde şubat ayı içerisinde bir dizi etkinlikler yapacağız. Bu etkinliklerde ana temamız engelli hakları olacak. Engelli hakları mücadelesinde dikkat edilecek hususları ele alacağız. Psikolog arkadaşımız Miray Demir ise engelli ailelerin karşılaştığı zorluklarla ilgili bilgilendirme yapacak.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda engelli hakları için etkinlikler düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER