Bodrumda Kaymakamlık Futbol Turnuvası yapılacak

Bodrumda Kaymakamlık Futbol Turnuvası yapılacak


MUĞLA (A.A) - Bodrumda düzenlenecek Kaymakamlık Futbol Turnuvasının bu ayın sonunda başlayacağı bildirildi.
     Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, turnuvanın kurallarının ve katılacak takımların belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede sportif alanlarda faaliyetlerin devam ettiğini söyledi. Güzel bir turnuva yapacaklarını ifade eden Gödekmerdan, Bu turnuvamızı en iyi şekilde planlayıp güzel sonuçlar almak istiyoruz. Daha önce ilkbaharda yapmayı düşünmüştük ama bu zamana kısmet oldu. Turnuvayı gelecek yıllarda da devam ettirmek istiyoruz dedi.
     Toplantıda, muhtarlıkların oluşturacağı takım kadrosunun 20 kişiden oluşacağı, takımların 11er kişiyle 30ar dakikalık 2 devrede mücadele edeceği kararlaştırıldı.
     Lig usulü gerçekleştirilecek turnuvada yer alacak takımlar belirlendikten sonra, fikstürün hazırlanacağı ve grupların oluşturulacağı belirtildi.
     Grup maçlarında ilk iki sırayı alan takımların yarı finale çıkacağı, yarı final ve final grubu maçların da eleme usulü yapılacağı bildirildi. Müsabakalarda 5 oyuncu değişikliğinin yapılabileceği turnuvada, takım kadrolarında yer almak isteyenlerin sağlık raporu almaları gerekeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Bodrumda Kaymakamlık Futbol Turnuvası yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER