Bodrumda kız Kuran kursu açıldı

Bodrumda kız Kuran kursu açıldı -Hazırlıkları tamamlanan 6 Kuran kursundan ilkinin açılışı yapıldı


MUĞLA (A.A) - Bodrum Kaymakamlığının desteği ile Bodrum Müftülüğünün yürüttüğü Kuran kursu projesi tamamlandı.
     Bodrum genelinde hazırlıkları tamamlanan 6 Kuran kursundan ilkinin açılışı, resmi törenle gerçekleştirildi. Yokuşbaşı Mahallesindeki Merkez Kız Kuran Kursunun açılışına Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Muğla Müftüsü Hasan Başiş, İlçe Müftüsü Emin Arık, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kuranı Kerim okuması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Kaymakam Gödekmerdan, ilçenin eksikliklerinin bir bir tamamlandığını, bu konuda Bodrumda büyük bir talep olduğunu belirtti.
     Gödekmerdan, diğer konulardaki eksikliklerinde de en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade ederek, Kuran kursu yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
     Muğla Müftüsü Başiş ise bugüne kadar bine yakın Kuran kursu açılışında bulunduğunu, kursların açıldığı yerlerin ayrı bir huzura kavuştuğunu söyledi.
     Cuma gününe kadar sürecek olan açılışlarda Kızılağaç Mahallesi Kuran Kursu, Konacık Adayer Kuran Kursu, Bitez Kuran Kursu, Gürece Köyü Kuran Kursu ve Yalıkavak Merkez Cami Kuran Kursunun açılışları yapılacak.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda kız Kuran kursu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER