Bodrumda öğretmen ve öğrenciler 750 fidan

Bodrumda öğretmen ve öğrenciler 750 fidan dikti -24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Yalıkavak beldesinde öğretmen ve öğrenciler çam ve fıstık fidanı dikti


MUĞLA (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Bodrumda öğrenci ve öğretmenler 750 fidan dikti.
     Bodruma bağlı Yalıkavak Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, beldeki okullarda hizmet veren öğretmenler için ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Gökçeler mevkisindeki ormanlık alanda düzenlenen etkinliğe öğretmenler ile öğrenciler de katıldı.
     TEMA Vakfı üyelerinin destek verdiği etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, kendileri için ayrılan 750 çam ve fıstık fidanını dikti. Etkinlikte oldukça mutlu olduklarını ifade eden öğretmenler, yetkililere teşekkür etti.
     Düzenlenen etkinlik hakkında gazetecilere bilgi veren Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında çam ve fıstık fidanı diktiklerini söyledi.
     Etkinliği şehit ve terör kurbanı öğretmenler anısına düzenlediklerini ifade eden Saruhan, şöyle konuştu:
     Muğla Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa bu alanda fidan dikimi yaptık. Öğretmenler Günü anısına hem eğitim şehidi öğretmenlerimiz var, hem teröre şehit verdiğimiz öğretmenlerimiz var, onlar anısına da bu etkinliği düzenlemek istedik. Burada 750 fidan dikilecek, ama bu sayı artacaktır. Alanımız geniş, bundan sonraki günlerde yine ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek.
     Etkinliğe destek veren Bodrum TEMA Vakfı Temsilcisi Haluk Ortaç ise çevreyi ve doğayı yeşertmek adına öğretmenler ile ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda öğretmen ve öğrenciler 750 fidan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER