Bodrumda sahte para ve fuhuş operasyonu

Bodrumda sahte para ve fuhuş operasyonu -İlçeye bağlı Yalıkavak beldesinde, piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 3 kişi ve fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 2 kadın gözaltına alındı (Fotoğraflı-Görüntülü


MUĞLA (A.A) - Bodrumda piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 3 kişi ile fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 2 kadın yakalandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbuldan Yalıkavak beldesine tatil için gelen 3 kişi, beldedeki bir araç kiralama şirketine giderek araç kiralamak istedi. Zanlıların verdikleri paradan şüphelenen işyeri sahibi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yalıkavak beldesine bağlı jandarma ekipleri, kimliğini belirledikleri zanlıları Gündoğan, Göltürkbükü ve Bodrum merkezde kaldıkları otellerde yakaladı.
     Gözaltına alınan, A.S, A.T. ve N.A. ile toplam bin 460 lira sahte banknot ele geçirildi. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda harekete geçen ekipler, sahte para karşılığında fuhuş yaptıkları öne sürülen Moldovya uyruklu R.R. ve M.D. isimli 2 kadını da gözaltına aldı.
     Zanlıların tamamı adliyeye sevkedildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Bodrumda sahte para ve fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER