Bodrumda su tankının çocukların üzerine düşmesi

Bodrumda su tankının çocukların üzerine düşmesi -Muğlanın Bodrum ilçesinde okulun çatısındaki boş su tankının üzerine düşmesi sonucu yaralanan Altun, fizik tedavi için GATAya gönderilecek


MUĞLA (A.A) - Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ile Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, öğrenim gördükleri okulun bahçesinde başlarına su tankının düşmesi sonucu yaralanan öğrencileri ziyaret etti.
     Gödekmerdan ve Saruhan, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Şahin ile Yalıkavak beldesinde Neşe Doğan İlköğretim Okulunun çatısındaki boş su tankının şiddetli rüzgarın etkisiyle üzerlerine düşmesi sonucu yaralanan Nazlı Altun ile Pınar Sağıt ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.
     Öğrencilere geçmiş olsun dileğinde bulunan Gödekmerdan, sol kol ve bacağını tam kullanamayan Altunu birkaç gün sonra fizik tedavi görmesi için Gülhane Askeri Tıp Akademisine (A haberleri'>GATA) göndereceklerini söyledi.
     Türkiyede en iyi fizik tedavi yapan kurumun GATA olduğunu belirten Gödekmerdan, Dün ailemiz hastane ile görüştü ve gerekli bilgileri aldı. Tedavisinden sonra inşallah eskisi gibi sağlığına kavuşacak dedi.
     Gödekmerdanın ziyaret ettiği Sağıt ise ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, O gün teneffüse çıkmıştık. Ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama uyandığımda başucumda öğretmenim vardı ve ağlıyordu. Onu gördüm, daha sonra hastaneye götürüldük diye konuştu.
     Sağıt, olayda yaralanan sınıf arkadaşını sık sık ziyaret ettiğini kaydetti.
     Oğuz Şahin de taburcu olduktan sonra öğrencilerin sağlık durumlarının iyiye gittiğini ifade ederek, Sağıt ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi. Nazlı kızımız ise beyin ameliyatı geçirdikten sonra 20 gün kadar hastanede kaldı. Şimdi daha iyi, bundan sonra fizik tedavi süreci başlayacak. Görüşmelerimizi yaptık, GATAdan haber bekliyoruz. En kısa zamanda çocuğumuzu göndereceğiz diye konuştu.
     Nazlının vücudunda hasar olduğunu anlatan Şahin, Kızımız sol kol ve bacağını tam kullanamıyor ama inşallah düzelecek dedi.
     Bodrumun Yalıkavak beldesinde 11 Martta Neşe Doğan İlköğretim Okulunun çatısında bulunan ve boş olduğu öğrenilen yaklaşık 3 ton kapasiteli su tankı, şiddetli rüzgarın etkisiyle teneffüsteki öğrencilerin üzerine düşmüş, 4. sınıf öğrencileri Nazlı Altun ve Pınar Sağıt yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda su tankının çocukların üzerine düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER