Bodrumda televizyon patlaması sonucu çıkan yangın

Bodrumda televizyon patlaması sonucu çıkan yangın -Yangında yaralanan yaşlı karı koca, ambulans uçakla Samsun ve Kocaelindeki hastanelere sevk edildi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda bir evde televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında yaralanan yaşlı karı koca, Samsun ve Kocaelindeki hastanelere sevk edildi.
     Turgutreis beldesinde bir evdeki televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında yaralanan Taner Kıyna (76) ile eşi Ayten Kıynanın (79) Bodrum Devlet Hastanesindeki ilk tedavileri tamamlandı.
     Doktorlar, ileri tetkik ve tedavileri için Taner Kıynanın Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ayten Kıynanın ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmesine karar verdi. Yaşlı karı koca, Milas-Bodrum Havaalanına inen Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Samsun ve Kocaelideki hastanelere gönderildi.
     Turgutreis Beldesi Bahçelievler Mahallesi Burak Sitesinde Taner Kıyna ile eşi Ayten Kıynanın yaşadığı evdeki televizyon henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamış, patlama sonucu evde yangın çıkmıştı.
     Yangında vücutlarının büyük bölümünde ikinci derece yanıklar oluşan yaşlı karı koca, hastaneye kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda televizyon patlaması sonucu çıkan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER