Bodrumdaki işyeri yangını

Bodrumdaki işyeri yangını -Konacık Belediye Başkanı Tosun: Yaklaşık 10 milyon lira zarar olduğunu tahmin ediyoruz. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması


MUĞLA (A.A) - Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, beldedeki bir yapı markette çıkan yangınla ilgili olarak, Zararın yaklaşık 10 milyon lira olduğunu tahmin ediyoruz. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması dedi.
     Belediye Başkanı Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının işyerindeki tavan klimalarının arıza yapmasından dolayı çıktığının tahmin edildiğini söyledi.
     Yangın söndürme çalışmalarına Bodrum yarımadasının her bölgesinden 30a yakın itfaiye ekibinin katıldığını anlatan Tosun, İşyeri tamamen yandı, hasar tespit çalışmaları sürüyor. Zararın yaklaşık 10 milyon lira olduğunu tahmin ediyoruz. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması dedi.
     İşyerinin yanından geçen yolu tamamen trafiğe açtıklarını bildiren Tosun, Trafik normale döndü. Yanan yapı marketteki malzemenin sigortalı olduğunu öğrendik diye konuştu.
     Turgutreis-Bodrum karayolunun Beylikkırlar mevkisinde bir akaryakıt istasyonuna yaklaşık 50 metre uzaklıktaki inşaat malzemeleri satan yapı markette yangın çıkmış, yangın çok sayıda itfaiye ekibi ile 2 yangın söndürme uçağı ve 1 de yangın söndürme helikopteri ile müdahale edilerek söndürülmüştü.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumdaki işyeri yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER