Bodrum AKUTa kurtarma botu hibe edildi

Bodrum AKUTa kurtarma botu hibe edildi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda kurtarma operasyonları yapan AKUTa merkezi Antalyada bulunan bir su arıtma firması tarafından şişme bot hediye edildi.
     Konacık beldesindeki AKUT merkezinde düzenlenen ve AKUT Bodrum Lideri Saadettin Uslunun yanı sıra AKUT gönüllülerinin de katıldığı teslim töreninde firmanın Bodrum sorumlusu Kadir Günara, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun teşekkür plaketi verdi.
     Firma yetkililerine teşekkür eden Tosun, Müracaatlarımız sonucunda arıtma firması AKUTa bir şişme bot hediye etti. AKUT Bodrumda son yıllarda çok başarılı faaliyetlerde bulundu. Arama kurtarma faaliyetlerinin daha kapsamlı yapılması açısından özellikle sel felaketlerinde şişme bot kullanılacak dedi.
     Firmanın kendilerine yaptıkları bağıştan dolayı mutlu olduklarını belirten AKUT Bodrum Lideri Saadettin Uslu ise şöyle konuştu:
     Daha önce Ortakentte ve Milasta sel felaketleri yaşadık. 24 insanı evlerinden kurtardık. O kurtarma çalışmalarını emanet botlarla yapmıştık. Ama artık kedi botumuz oldu. Özellikle sel felaketlerinde bu botlar çok kullanışlı. Destek olanlara teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrum AKUTa kurtarma botu hibe edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER