Bodrum Kız Kuran kursundan aşure dağıtımı

Bodrum Kız Kuran kursundan aşure dağıtımı -Muharrem ayı anma etkinlikleri kapsamında Bodrum Kız Kuran kursu yetkilileri ve öğrencileri, vatandaşlara aşure dağıttı


MUĞLA (A.A) - İçinde 10 peygambere 10 ikramın verildiği gün olan Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Bodrumda aşure dağıtımı yapıldı.
     Bodrum Merkez Kız Kuran kursu tarafından Tepecik Camisinde düzenlenen etkinliğe Kuran kursunda eğitim gören öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cuma namazının ardından vatandaşlara aşure dağıtıldı.
     Düzenlenen etkinlik hakkında gazetecilere bilgi veren Bodrum Merkez Kız Kuran Kursu öğreticisi Gülfer Gülseren, etkinliğe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Muharrem ayıanmak ve önemini Bodrum halkına anlatmak için toplandık. Kuran kursu olarak aşure etkinliğimiz var. Programımızın akışı içerisinde Kuran ziyafeti ve tiyatro gösterisi sunacağız dedi.
     Kurs öğreticisi Melek Eren ise aşure programına vesile olanlara teşekkür ederek, Muharrem ayında düzenlediğimiz aşure programımıza vesile olanlara ve katılanlara teşekkür ediyoruz. Burada 750 kişilik aşure hazırlandı. Bu etkinliği Bodrumda her sene geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz diye konuştu.
     Aşure dağıtımının ardından Kuran kursu öğreticileri tarafından Tepecik Camisinde Kuran-ı Kerim okundu.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrum Kız Kuran kursundan aşure dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER