Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -44 Malatyaspor Genel Kaptanı Akagündüz: -Hafta sonuna kadar takımımızı en iyi şekilde Şahinbey Belediyespor maçına hazırlamayı istiyoruz


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig takımlarından 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, takımlarını hafta sonuna kadar en iyi şekilde Şahinbey Belediyespor maçına hazırlamayı istediklerini belirtti.
     Akagündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Malatyanın diğer bölgesel amatör lig takımı İl Özel İdarespor ile oynadıkları maçta futbolcuların iyi bir mücadele örneği sergilediğini söyledi.
     Saha içerisinde rakip takım oyuncuları ve kendi oyuncularının centilmenliğinin oyunu güzelleştirdiği ve bunun da kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Akagündüz, Maçı kazanmamız başlattığımız seriyi devam ettirmemiz açısından önemliydi. Her maçımız final niteliğinde. Maçlarımızı kazanarak, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi.
     Ligdeki amaçlarının Malatyaya ikinci bir profesyonel takım kazandırmak olduğunu hatırlatan Akagündüz, ligde ikinci sırada yer aldıklarını ve sezon sonuna kadar birinci sıraya yükselmenin mücadelesini vereceklerini belirtti. Ligin başından beri bir mağlubiyet, bir beraberlik bir de hükmen mağlubiyet aldıklarını anımsatan Akagündüz, 5 maçtır yakaladıkları seriyi sürdürmeyi planladıklarını vurguladı.
     Bu hafta sonu Gaziantep Şahinbey Belediyesporu konuk edeceklerini kaydeden Akagündüz, Bu maç da bizim için çok önemli. Amacımız, kazanmak. Hazırlıklarımıza bugünden itibaren başlayacağız. Hafta sonuna kadar takımımızı en iyi şekilde Şahinbey Belediyespor maçına hazırlamayı istiyoruz diye konuştu.
     Akagündüz, ayrıca geçtiğimiz hafta sonu İstanbulda düzenledikleri Dostluk ve Dayanışma Gecesinin işadamlarını bir çatı altında buluşturmada önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, geceye katılarak kendilerine destek verenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER