Boluda Akdaş Cami Sosyal Tesisinin açılışı

Boluda Akdaş Cami Sosyal Tesisinin açılışı yapıldı


BOLU (A.A) - Boluda Bolu Belediyesi ve hayırsever iş adamı Sadi Yıldızın iş birliğinde inşaatı tamamlanan Akdaş Cami Sosyal Tesisinin açılışı yapıldı.
     Açılışta konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluda vatandaş belediye işbirliği ile her yıl 2 milyon TLnin üzerinde çalışma yapıldığını, Boluda İzzet Baysalın ardından hayırsever vatandaşların arttığını söyledi.
     Vatandaşların katkısıyla Karacaağaçda bir sosyal tesisin açılışını daha gerçekleştirdiklerini anlatan Yılmaz, Bu günde bir başka hayırseverimizin alt katta abdest alma yeri ve tuvaleti olan, üstünde de Kuran Kursu veya herhangi bir toplantının yapılabileceği bir mekan olarak tanzim edilen bu yapının açılışını yapmak için biraraya geldik. Hayırsever vatandaşımız Sadi Yıldız buranın yapımına başlamış ve kısa bir süre içerisinde çevre düzenlemesi de dahil olmak üzere her şeyini bitirip bizlere teslim etmiştir diye konuştu.
     Yıldıza teşekkür eden Yılmaz, Hayırseverimize şükranlarımı sunuyorum. Veren el alan elden üstündür. Biz verme medeniyetinin çocuklarıyız. Bu medeniyeti tekrar yeşertmek ve tüm dünyayı bununla kaplamak istiyoruz dedi.
     Konuşmaların ardından açılışa katılan Vali İbrahim Özçimen ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Akdaş Cami Sosyal Tesisini yaptıran hayırsever iş adamı Sadi Yıldıza katkılarından ötürü plaket verdi.
     Daha sonra Vali Özçimen, Belediye Başkanı Yılmaz ve hayırsever Yıldız tarafından tesisin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Boluda Akdaş Cami Sosyal Tesisinin açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER