Boluda kar yağışı

Boluda kar yağışı -Kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı -Türkiyenin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkayada kar kalınlığı, 25 santimetreye ulaştı


BOLU (A.A) - Bolu kent merkezine mevsimin ilk karı yağarken, Türkiyenin kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkayada kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.
     Bolu merkezinde sabah saatlerinde başlayan sağanak öğleden sonra yerini kar yağışına bıraktı. Kent merkezindeki kar yağışı aralıklarda devam ediyor.
     Türkiyenin önemli kayak merkezlerinden Kartalkayada ise 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.
     Kayak merkezinde bulunan Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının beklenenden daha erken geldiğini belirterek, kayak merkezinde bulunan ve yaklaşık 45 kilometre olan pistlerin bakım ve onarımlarının tamamlandığını bildirdi.
     Ergül, Tesislerin sezon hazırlıkları tamam. Kar şuan istediğimiz seviyeye gelsin, sezonu açabilecek durumdayız. Sezonun erken açılmasına kayak severler de sevinecektir dedi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluda kar yağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER