Boluda yangın tatbikatı

Boluda yangın tatbikatı -Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri, senaryo gereğince alevlere teslim olan otomobille minibüsü söndürdü


BOLU (A.A) - Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerince düzenlenen tatbikatta alevler içinde kalan otomobille minibüs söndürüldü.
     Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli uzman ekipler, Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerine kazalara müdahale, yaralı kurtarma ve yangın söndürme konularında eğitim veriyor. Eğitim programı kapsamında Karaçayır Mahallesindeki boş arazide yangın söndürme tatbikatı düzenlendi.
     Senaryo gereğince bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, otomobille minibüsün karıştığı kazanın ardından alev alan araçlara müdahale etti. Metrelerce yükseklikteki alevlere iki arazözle müdahale eden ekipler yangını kısa sürede söndürdü.
     Ekipler, tatbikatın ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, AA muhabirine, Bolu Belediyesinin bölgenin en güçlü ve teknik donanımı bulunan itfaiyelerinden birine sahip olduğunu belirterek, ISO ve TSE belgelerinin bulunduğunu söyledi.
     Ağcan, TEM Otoyolundan her gün binlerce araç geçtiğini kaydederek, Araçların geçişleri sırasında zaman zaman istenmeyen olaylar, kazalar, araç yangınları meydana gelmekte. Bazı kazalarda vatandaşlarımız araçlarında sıkışmakta. Bu gibi durumlarda ekiplerimiz en kısa sürede olay yerine ulaşarak duruma müdahale etmekte. Bu kadar hızlı ve teknolojik donanımla vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti vermeyi amaçlıyoruz dedi.
     Eğitim programının yarın sona ereceği belirtildi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Boluda yangın tatbikatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER