Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu:

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu: BSMde yeni kayıtların başladı


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi, Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi BSMde yeni kayıtların başladığını söyledi.
     BSMnin çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi veren Davarcıoğlu, sanat merkezinde yürütülen çalışmaların yoğun ilgi gördüğünü belirtti.
     Davarcıoğlu, BSMde son yıllarda yeni çalışma alanlarının da eklenmesiyle, daha da kapsamlı çalışmaların yapıldığını ifade ederek, Merkez sanatsal konularda şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılamakta. Merkezimizde Türk halk ve Türk sanat müziği koroları, çocuk korosu, bağlama, gitar, keman, fotoğraf, resim, çini boyama, ebru, tezhip ve hat alanlarında yürütülen sanatsal çalışmaların yeni dönem kayıtları başladı dedi.
     Başvuruların kontenjanla sınırlı olduğu vurgulayan Davarcıoğlu, BSMdeki yeni dönem sanatsal çalışmalara katılmak isteyenler 10 Ekim 2012 tarihine kadar, BSMye uğrayarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmekte diye konuştu.
     Davarcıoğlu, tüm bu sanat dallarında kendini ifade etmek ve geliştirmek isteyen sanatseverleri, BSMdeki çalışmalara beklediğini belirtti.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER