Bolu Valisi İbrahim Özçimen:

Bolu Valisi İbrahim Özçimen: Bolu genelinde 4+4+4 sisteminin yerleşmesi ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu genelinde 4+4+4 sisteminin yerleşmesi ile ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi.
     Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan ile birlikte Dağkent Mahallesini ziyaret ederek, 4+4+4 konusunda mahalle muhtarı, okul müdürleri ve öğrenci velileriyle bir araya geldi.
     Bolu Valisi Özçimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4+4+4 sistemiyle ilgili Boluda herhangi bir sıkıntı çıkmaması için bütün çalışmaların yapıldığını belirterek, anlık sorunların ortaya çıkabileceğini ancak onların da lokal çözümlerle giderileceğini bildirdi.
     Özçimen, 4+4+4 sistemine, bu sistemle ilgili olarak bazı okullarımızda velilerin talepleri oldu. Onları dinledik ve çözdük. En son geçtiğimiz hafta Gerededen ve Dağkent İlköğretim Okulundan talepler vardı. Bu kapsamda bugün okula gelerek durumu yerinde görelim istedik. İnşallah, bunu da çözmüş olacağız. Böylece sıkıntıları ortadan kaldırmış olacağız diye konuştu.
     Bolu genelinde 4+4+4 sistemi ile ilgili çalışmaların tamamlandığını vurgulayan Özçimen, Bolu genelinde 4+4+4 sisteminin yerleşmesi ile ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını kaydetti.
     Özçimen, kayıt durumuna göre bazı yeni durumların ortaya çıkabileceğini dile getirerek, onlara da hemen müdahale ederek çok kısa sürede çözebileceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Valisi İbrahim Özçimen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER